Pytanie: Jak usunąć lub dezaktywować konto pracownika firmy lub biura rachunkowego?
1. Po zalogowaniu należy wejść w swoje dane (w prawym górnym rogu), a następnie rozwinąć menu i wybrać opcję Pracownicy / Pracownicy biura
2. Wybrać odpowiedniego pracownika i wybrać akcję usuń lub dezaktywuj
Usuń - spowoduje, że pojawi się komunikat o usuniętym koncie i użytkownik już nigdy nie zaloguje się na swoje dane - zostaje całkowicie usunięty z Taxxo.
Dezaktywuj - spowoduje, że użytkownik chcąc się zalogować na swoje konto uzyska informację, że jego konto zostało zablokowane. Będzie widniał w systemie jako nieaktywny i w każdej chwili można go aktywować ponownie.